Tudakozó 197

Keresés eredménye:  szőnyegtisztítás Budapest tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Helyszíni Szőnyegtisztítás Budapest

Tiszta Szőnyeg, Ragyogó Márvány így lesz otthona csodaszép látvány!

MÁRVÁNYCSISZOLÁS! PADLÓFELÚJÍTÁS! SZŐNYEGTISZTÍTÁS! 
INGYENES FELMÉRÉS, INGYENES ÁRAJÁNLAT

Minden szőnyeg és kárpit elhasználódik egyszer és ilyenkor van szükség egy profi csapatra aki úgy kitisztítja, hogy szebb lesz mint új korában. A házi praktikák és tisztítás próbálkozások sajnos nem oldják meg a problémát. Bízza ránk a tisztítást! Időben érkezünk és garatáljuk a minőségi tiszta szőnyeget és kárpitot.

Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás szakemberekkel
Szakembereink száraz, nedves és felületi szőnyegtisztítást is vállalnak így tökéletes minőséget és tiszta szőnyeget vagy kárpitot biztosítunk Önnek. A mélytisztítással a makacsabb foltokat is eltudjuk távolítani, így szőnyege olyan lesz, mint ha újat vásárolt volna.

Professzionális szőnyegtisztítás
Garantáltan nem fog sérülni a szőnyege vagy kárpitja, köszönhetően a modern szőnyegtisztító gépeinknek. Az összes szőnyegtisztító gép amit használunk profi és minőségi munkát végez.

Kárpittisztítás helyszínen
Csapatunk az Ön otthonában vagy irodájában dolgozik, ez Önnek kényelmes és látni fogja milyen nagyszerű munkát végzünk. Amennyiben szeretné újjávarázsolni a szőnyegét vagy a kárpitot akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tevékenységek:

helyszíni szőnyegtisztítás 1. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 2. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 3.kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 4. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 5. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 6. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 7. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 8. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 9. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 10. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 11. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 12. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 13. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 14. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 15. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 16. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 17. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 18. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 19. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 20. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 21. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 22. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás 23. kerület, helyszíni szőnyegtisztítás Budapest

Telephelyek, elérhetőségek:

1131 Budapest,
Mobil: 06 (30) 971-4479
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat